Resultats de la cerca frase exacta: 311

91. formatge de cabra amb nous i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
92. magret d'ànec amb mel del Montsec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
93. peus de porc amb mel i vinagre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
94. recuit amb compota d'hivern i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
95. truita de riu amb escabetx de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
96. albúrnia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Alfàbia petita de terrissa per a mel, confitura, etc. Barral per a dur vi o aiguardent. Bidó de llauna per a traginar-hi oli o altres líquids. [...]
97. praliné
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta d'ametlles, d'avellanes o de nous, amb sucre i mel, utilitzada sovint per a farcir bombons i pastissos i per a fer-ne torrons. [...]
98. flavescent
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té un color com de mel. [...]
99. mel·lífer -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que porta o té mel. Insectes mel·lífers. [...]
100. mel·liflu -íflua
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destil·la mel. Una veu mel·líflua. Eloqüència mel·líflua. [...]
Pàgines  10 / 32 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>