Resultats de la cerca frase exacta: 311

11. mel premsada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
12. Can Mel, turó de
Font Nomenclàtor de Catalunya
Selva Massanes * Can Mel, turó de Elevació (cim, puig, turó...) [...]
13. Mel, Mas de la
Font Nomenclàtor de Catalunya
Alt Camp el Pont d'Armentera Mel, Mas de la Edificació aïllada (mas, casa...) [...]
14. Mel, roc de la
Font Nomenclàtor de Catalunya
Berguedà Casserres Mel, roc de la Elevació (cim, puig, turó...) [...]
15. Mel, roca de la
Font Nomenclàtor de Catalunya
Conca de Barberà Vimbodí i Poblet Mel, roca de la Elevació (cim, puig, turó...) [...]
16. escala de Mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Escala freqüencial perceptiva que aproxima la sensibilitat freqüencial de l'oïda humana amb una resposta logarítmica a freqüències superiors a 500 Hz. [...]
17. escala de Mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Escala freqüencial perceptiva que reprodueix la sensibilitat freqüencial de l'oïda humana. Per a freqüències baixes, de 500 Hz, l'escala normal i l'escala de Mel coincideixen, mentre que per a freqüències superiors, la sensibilitat de l'oïda humana es redueix notablement i presenta una resposta [...]
18. lluna de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Recuperació funcional de les cèl·lules beta pancreàtiques que es presenta amb freqüència durant la fase inicial del tractament amb insulina en persones que acaben de ser diagnosticades. [...]
19. lluna de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Recuperació funcional de les cèl·lules beta pancreàtiques que es presenta amb freqüència durant la fase inicial del tractament amb insulina en malalts que acaben de ser diagnosticats. La lluna de mel pot durar algunes setmanes o mesos i, excepcionalment, alguns anys. La quantitat d'insulina [...]
20. mel d'oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat, viscosa, dolça i groguenca, feta amb aigua, oli d'oliva i sucres que actuen d'agents texturitzants i que li confereixen una textura semblant a la mel. [...]
Pàgines  2 / 32 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>