Resultats de la cerca bàsica: 971

91. fonyegar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fonyar (la pasta d'un formatge) dins la formatgera perquè no surti ullat. [...]
92. formatjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer formatge. [...]
93. entrepà
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panet o crostó migpartit o dues llesques de pa amb un tall de carn, d'embotit, de formatge, etc., a dins.  [...]
94. ullar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Escorcollar, copsar, amb la mirada. El formatge, el pa, etc., formar ulls. El pa s'ha ullat. Les plantes, treure ulls. [...]
95. panqueque amb pernil dolç, formatge, botifarra i ou dur
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
96. fogassó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça de formatge tendre. [...]
97. ratlladora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Làmina acanalada de llauna o d'acer inoxidable amb forats de vores alçades i tallants emprada per a ratllar pa, formatge, etc. [...]
98. descremat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Desnatat. Iogurt descremat. Formatge descremat.  [...]
99. fusta de formatge d'ovella madurat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
100. bacó amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pàgines  10 / 98 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>