91.
fonyegar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fonyar (la pasta d'un formatge) dins la formatgera perquè no surti ullat. [...]
|
92.
formatjar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer formatge. [...]
|
93.
entrepà
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panet o crostó migpartit o dues llesques de pa amb un tall de carn, d'embotit, de formatge, etc., a dins. [...]
|
94.
ullar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Escorcollar, copsar, amb la mirada. El formatge, el pa, etc., formar ulls. El pa s'ha ullat. Les plantes, treure ulls. [...]
|
95.
panqueque amb pernil dolç, formatge, botifarra i ou dur
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
fogassó
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça de formatge tendre. [...]
|
97.
ratlladora
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Làmina acanalada de llauna o d'acer inoxidable amb forats de vores alçades i tallants emprada per a ratllar pa, formatge, etc. [...]
|
98.
descremat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Desnatat. Iogurt descremat. Formatge descremat. [...]
|
99.
fusta de formatge d'ovella madurat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
100.
bacó amb formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|