31.
blarney [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i gust dolç, presentat generalment amb forma arrodonida, originari d'Irlanda. [...]
|
32.
latch [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Tecnologies de la informació i la comunicació
Biestable amb sincronització per nivell. [...]
|
33.
swing [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Ganxo acabat amb una rotació, de manera que el puny queda en supinació i es colpeja la cara de l'adversari amb el metacarp. [...]
|
34.
catfishing [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Tecnologies de la informació i la comunicació
Pràctica consistent a establir relació amb una persona a través d'internet utilitzant una identitat falsa, ja sigui amb finalitats sentimentals, fraudulentes o de venjança. [...]
|
35.
temple-block [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Instrument idiòfon de percussió directa d'origen oriental, que consisteix en una peça de fusta buida amb forma de peix més o menys estilitzat o, més modernament, amb forma quadrada o arrodonida, que té una ranura en un costat i es percudeix amb una baqueta. [...]
|
36.
fumble! [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Crit amb què s'adverteix una pèrdua de pilota. [...]
|
37.
cheshire [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i gust lleugerament salat, presentat generalment amb forma de barra, originari de la ciutat anglesa de Chester, capital del comtat de Cheshire. [...]
|
38.
play-action [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Jugada d'atac en què el quarterback simula un mà a mà amb un corredor acaba fent una passada llarga a un receptor, amb la intenció que l'equip avanci força iardes. [...]
|
39.
wensleydale [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de dos a quatre mesos, amb gust suau i de mel, originari de la vall anglesa de Wensleydale. [...]
|
40.
birdie [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Resultat de completar un forat amb un cop per sota del par. [...]
|