Resultats de la cerca frase exacta: 12

Diccionaris terminològics
1. vila
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Localitat de dimensions i població inferiors a les d'una ciutat, que té una certa importància per raons econòmiques, comercials, sociopolítiques, religioses, culturals o històriques. [...]
2. vila olímpica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Àrea destinada a l'allotjament dels participants i el personal tècnic i auxiliar d'uns jocs olímpics. [...]
3. privilegi de vila
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Concessió de la categoria de vila a un territori. [...]
4. santnectari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura suau, madurat durant un període de vuit setmanes, amb aroma d'herbes, originari de la vila occitana de Sant Nectari. [...]
5. poble
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Localitat de dimensions i població inferiors a les d'una vila, que generalment constitueix un municipi. [...]
6. extramurs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Fora del recinte emmurallat d'una ciutat, una vila o un lloc. [...]
7. intramurs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Dins del recinte emmurallat d'una ciutat, una vila o un lloc. [...]
8. barri
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Divisió d'una vila o una ciutat, amb fisonomia pròpia, una certa unitat i sentit de pertinença dels seus habitants. [...]
9. santnectari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura suau, madurat durant un període de vuit setmanes, amb aroma d'herbes, originari de la vila occitana de Sant Nectari. [...]
10. L'Étivaz
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura, premsada i cuita, de color groc de vori, de gust afruitat i amb regust d'avellana, originari de la vila suïssa de L'Étivaz. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>