121.
vàlvula de peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
[...]
|
122.
porc esqueixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Preparació de carn de porc, generalment espatlla, cuita a baixa temperatura durant molta estona, de manera que la carn es desfà i se separa de l'os, i esqueixada, a la qual s'afegeix salsa barbacoa. [...]
|
123.
porc marí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Peix de la família dels esquàlids, que pot atènyer 2 m de llargada, amb el cos de secció triangular, les dues aletes dorsals amb una espina molt forta inserida a la part central i projectada cap endavant, i el ventre flàccid. [...]
|
124.
Porc, portell del
Font
Nomenclàtor de Catalunya
Berguedà
Castell de l'Areny ; la Nou de Berguedà
Porc, portell del
Orografia (pla, coll, vall...) [...]
|
125.
peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Nom de diverses espècies vegetals de configuració semblant a un peu. [...]
|
126.
peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Part sortint de la base d'un recipient que serveix de suport. [...]
|
127.
peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Peça honorable col·locada horitzontalment tocant la vora inferior de l'escut i d'una amplària igual a un terç de l'altura de l'escut. [...]
|
128.
peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Física
Unitat de mesura de longitud en el sistema imperial equivalent a 0,304 8 m. [...]
|
129.
peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Base, cosa que serveix de suport a una altra, punt d'on parteixen un conjunt de formacions. [...]
|
130.
peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Part terminal de l'extremitat inferior de l'ésser humà, que comprèn el tars, el metatars i els dits. [...]
|