Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

11. carn picada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn que ha estat triturada en fragments molt petits mitjançant aparells mecànics. [...]
12. carn PSE
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn de color rosa pàl·lid, molt humida i tova, amb un pH àcid degut a l'acumulació d'àcid làctic en el múscul, que indica l'estrès que ha sofert l'animal en els moments anteriors al sacrifici. [...]
13. carn reposada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
14. carn repugnant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn que presenta una olor i un aspecte disconformes amb el gust dels consumidors i que, tot i no ser nociva, es retira del mercat. [...]
15. carn sangonosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn infiltrada de sang a causa d'un dessagnament defectuós o d'un traumatisme o una lesió. [...]
16. carn vermella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn que presenta un color vermell quan és crua i més fosca quan es cuina. [...]
17. carn viva
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
En una ferida, una plaga, etc, carn que té sensibilitat. [...]
18. desossador de carn | desossadora de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que treu els ossos de peces de carn i les prepara per empaquetar i comercialitzar. [...]
19. desossador de carn | desossadora de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
20. tallador de carn | talladora de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que talla les peces de carn en trossos adequats per al consum. [...]
Pàgines  2 / 115 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>