Resultats de la cerca frase exacta: 26

1. glaça
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Taca en una pedra preciosa. Pasta feta de sucre i clara d'ou amb què es cobreix un pastís i que forma una capa brillant i llisa.  [...]
2. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció, el qual s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
3. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
4. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció i que s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
5. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
6. glaça
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 → glaçada2 [taca en una pedra preciosa] nube.  [...]
7. ravioli de botifarra negra, poma i patata amb glaça de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. glaçador -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que glaça. [...]
9. reparar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
10. glaçar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
glaça.  [...]
Pàgines  1 / 3 
Pàgina  1  2  3  Següent >>