1.
carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
2.
carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Part tova del cos dels quadrúpedes i l'aviram formada principalment per teixit muscular, connectiu i adipós, destinada a consum humà. [...]
|
3.
desossador de carn | desossadora de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Persona que treu els ossos de peces de carn i les prepara per empaquetar i comercialitzar. [...]
|
4.
desossador de carn | desossadora de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
5.
tallador de carn | talladora de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Persona que talla les peces de carn en trossos adequats per al consum. [...]
|
6.
carn DFD
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Carn d'aspecte mat, de color fosc, eixuta al tall i de consistència ferma, generalment procedent d'animals que han estat sotmesos a un gran esforç poc abans de morir i han esgotat les reserves de glucogen. [...]
|
7.
carn forana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Carn que arriba a l'escorxador per a ser conservada en cambres frigorífiques i posteriorment expedida, procedent d'un animal sacrificat en un altre escorxador. [...]
|
8.
carn fresca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Carn procedent d'un animal acabat de sacrificar que ha estat airejada i no s'ha sotmès a cap altre tractament que no sigui el fred no inferior als 0 ºC. [...]
|
9.
carn halal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Carn d'un animal matat segons els ritus musulmans. [...]
|
10.
carn marbrenca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Carn amb infiltracions greixoses entre les fàscies musculars que li donen una melositat especial. [...]
|