Resultats de la cerca frase exacta: 764

231. parva
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [petita porció d'aliment] parvedad, parva.  [...]
232. cremar-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fer-se malbé, un aliment, per excés de foc. [...]
233. eixarreir-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ressecar-se fins a endurir-se, un aliment, per dessecació. [...]
234. amargantejar
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v intr [un aliment] amargar, tener gusto amargo.  [...]
235. estovar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fer tornar tou o més tou un aliment, generalment remullant-lo. [...]
236. passar-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Perdre, un aliment, la seva frescor o el seu punt. [...]
237. sobtar-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure's massa, superficialment, un aliment, per excés de foc. [...]
238. indigestar-se
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v pron 1 [un aliment] indigestarse. 2 [sofrir indigestió] indigestarse.  [...]
239. candir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Banyar amb almívar un aliment, generalment fruita, per endolcir-lo o conservar-lo. [...]
240. florir-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir-se, un aliment, d'una capa de floridura que el malmet. [...]
Pàgines  24 / 77 
<< Anterior  Pàgina  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  Següent >>