Resultats de la cerca frase exacta: 105

41. crema freda de curri amb gelatina de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
42. farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
43. pastís cremós de coco i mousse de caramel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
44. plàtan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
45. sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
46. copra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn del coco assecada. [...]
47. napalm
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Precipitat de sals d'alumini d'àcids naftènics i d'àcids grassos, sovint de coco, gelificat per l'addició de gasolina, que s'utilitza com a producte incendiari i bèl·lic. [...]
48. crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
49. flam casolà de coco amb crema de mango freda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
50. torró
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema. Càrrec ben [...]
Pàgines  5 / 11 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>