Resultats de la cerca frase exacta: 916

171. maurador
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Taulell on es maura la pasta. [...]
172. puré
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment triturat, cuit, reduït a pasta, fet a base d'hortalisses i, a vegades, amb llet, mantega, ous, carn i espècies. Puré de pèsols, de mongetes, de patates. [...]
173. burballa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de sopa en forma de tireta ampla.  [...]
174. amanida de pasta amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
175. pasta de full amb espinacs saltats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
176. pasta del dia amb pesto genovès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
177. pasta farcida de salmó amb pesto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
178. pasta fresca amb gambes i pesto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
179. pasta fresca amb peix i marisc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
180. pasta fresca amb tripa de bacallà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  18 / 92 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>