Resultats de la cerca frase exacta: 671

11. salsa shacha
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta d'oli de soia, all, porradell, bitxo, rèmol i gamba seca, de gust salat i una mica picant, típica de la regió xinesa de Fujian i de Taiwan. [...]
12. salsa Worcestershire
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta de vinagre de malta, melassa, escalunya, all, tamarinde, clavell d'espècia, essència d'anxoves i extracte de carn. [...]
13. salsa yuxiang
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa originària de la cuina de Sichuan a base d'all, gingebre i ceba tendra sofregits en oli, als quals s'afegeix també aigua, midó, sucre i vinagre, que serveix com a acompanyament de carn o de verdures, especialment d'albergínia. [...]
14. salsa
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 suc. Pollastre amb suc. Noms d'algunes salses de la cuina catalana: Vinagreta. Xató. Samfaina. Romesco. Pebrada. Beixamel. Nogada, etc. 2 Fig. accessori. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana  [...]
15. aeròbic amb salsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
 [...]
16. salsa de tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
17. salsa en pols
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
18. sukiyaki (carn de bou i verdures amb salsa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
19. bacallà amb salsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
20. cargols amb salsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  2 / 68 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>