71.
torrada de bull negre amb allioli
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
72.
carquinyoli
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta seca dura, molt torrada, feta amb farina, ou, sucre i ametlles. Persona dèbil, prima, sense salut ni vigoria. Motllura petita de formes sinuoses que s'aplica a diferents mobles per adornar les superfícies massa llises. [...]
|
73.
coca torrada amb anxoves i pebrot escalivat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
74.
coca torrada amb salmó fumat i formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
75.
torrada amb anxoves, pebrot escalivat i olives
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
76.
torrada amb bull blanc i bull negre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
77.
torrada amb codonyat, formatge brie i avellanes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
78.
torrada amb escalivada, tonyina, anxoves i olives
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
79.
torrada amb llom i formatge d'ovella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
80.
torrada amb llom sec i formatge sec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|