Resultats de la cerca frase exacta: 523

11. coure al blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en un brou curt d'aigua i de farina o en un fons blanc. [...]
12. coure al blau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Bullir un peix, generalment de riu, viu o que ha mort de poc, en un brou compost bàsicament d'aigua, sal i vinagre, l'acció del qual li dona un color blavós. [...]
13. coure de mollera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
Taxonomia: Licènids > Lycaena [...]
14. coure en blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure al forn una pasta sense amanir, en un motlle fondejat generalment amb llegums secs, els quals es retiren abans d'acabar la cocció. [...]
15. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Construcció
 [...]
16. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Produir, a algú, una sensació dolorosa anàloga a la d'una cremada. [...]
17. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
18. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
19. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparar un aliment per al consum mitjançant un procés tèrmic. [...]
20. coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
Element del grup 11, del període 4 i del bloc d de la taula periòdica dels elements, de nombre atòmic 29 i massa atòmica 63,546. [...]
Pàgines  2 / 53 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>