Resultats de la cerca frase exacta: 523

41. amalgama de coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
42. anella de coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
43. citrat de coure
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Sal cúprica de l'àcid cítric en forma de pólvores cristal·lines d'un color verd blavós que són emprades com a astringent i antisèptic. [...]
44. coure al blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure en un brou curt d'aigua i farina o en un fons blanc. [...]
45. coure al blau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Bullir un peix, viu o acabat de matar, en un brou compost bàsicament d'aigua, vinagre i sal, l'acció del qual li dona un color blavós. [...]
46. coure al caliu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure en la barreja de brases incandescents i de cendra que resten d'un foc apagat. [...]
47. coure al dente
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure una pasta alimentosa fins al punt just de cocció, quan encara està una mica dura. [...]
48. coure al forn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure utilitzant la calor d'un forn. [...]
49. coure al natural
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment amanit només amb els condiments essencials, com ara la sal o l'oli. [...]
50. coure al punt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment de manera que no quedi cru ni molt cuit. [...]
Pàgines  5 / 53 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>