111.
lasanya de carn i bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
112.
lasanya de verdures i carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
113.
paella de carn amb cargols
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
114.
pebrots farcits de carn gratinats
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
115.
raviolis de carn amb rocafort
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
116.
raviolis de carn amb verdures
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
117.
tortel·linis amb carn i verdures
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
omofàgia
![]() |
118.
vol-au-vent de fruita i carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
119.
potaco
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat compost de patates, de pebrot, de tomàquet i altres hortalisses, sovint acompanyat de carn, d'espineta, etc. [...]
|
120.
saler
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vas en què es guarda o se serveix la sal. Taulell en què se sala carn, peix, etc. [...]
|