1.
amanida de foie-gras amb cruixent de pa d'espècies, figues, favetes i fruita seca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
2.
fetge d'ànec semicuit amb torrada de pa de blat de moro i melmelada de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
3.
pa de pita
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa de forma rodona o ovalada, molt prim i buit, que s'obre com una butxaca i pot omplir-se amb ingredients diversos, típic de la Mediterrània oriental i del Pròxim Orient. [...]
|
4.
figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
5.
bescuit de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
6.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
|
7.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Aliment fet de farina pastada amb aigua, amb sal o sense, sotmesa a fermentació, i cuita al forn. [...]
|
8.
barreta de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Minibastonet en forma de barra de pa amb els caps punxeguts. [...]
|
9.
fàbrica de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Instal·lació industrial dedicada a la fabricació a gran escala de productes alimentaris preparats a partir de farina barrejada amb aigua, amassada i cuita al forn, que esdevé pa o productes semblants. [...]
|
10.
forn de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|