Resultats de la cerca bàsica: 189.429

Diccionaris terminològics
1. amanida de foie-gras amb cruixent de pa d'espècies, figues, favetes i fruita seca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. fetge d'ànec semicuit amb torrada de pa de blat de moro i melmelada de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. pa de pita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa de forma rodona o ovalada, molt prim i buit, que s'obre com una butxaca i pot omplir-se amb ingredients diversos, típic de la Mediterrània oriental i del Pròxim Orient. [...]
4. figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. bescuit de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
7. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment fet de farina pastada amb aigua, amb sal o sense, sotmesa a fermentació, i cuita al forn. [...]
8. barreta de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Minibastonet en forma de barra de pa amb els caps punxeguts. [...]
9. fàbrica de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Instal·lació industrial dedicada a la fabricació a gran escala de productes alimentaris preparats a partir de farina barrejada amb aigua, amassada i cuita al forn, que esdevé pa o productes semblants. [...]
10. forn de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  1 / 18.943 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>