Resultats de la cerca frase exacta: 1.123

231. flam 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís de llet, ous i sucre que es posa al bany maria dins un motlle, perquè es prengui. Menja diversa presentada en forma de flam. Flam d'arròs. [...]
232. puré
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment triturat, cuit, reduït a pasta, fet a base d'hortalisses i, a vegades, amb llet, mantega, ous, carn i espècies. Puré de pèsols, de mongetes, de patates. [...]
233. vedella de llet amb salsa de bolets
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
234. lactívor -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que s'alimenta exclusivament o principalment de llet. [...]
235. màmia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Femella amb alguna mamella que no porta llet. [...]
236. munyidora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recipient on es rep la llet en munyir-la. [...]
237. beixamel
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta a base de mantega, llet i farina. [...]
238. bracal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Primera llet que porten les vaques després de parir. [...]
239. desnatat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Elaborat amb llet sense nata. Iogurt desnatat. Formatge desnatat.  [...]
240. enconadora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dida que dona la primera llet a un infant. [...]
Pàgines  24 / 113 
<< Anterior  Pàgina  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  Següent >>