31.
al·lèrgia a l'escarola (Cichorium endivia var. crispum)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
32.
al·lèrgia a la bleda-rave (Beta vulgaris var. rapa)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
33.
al·lèrgia al bròquil blanc (Brassica oleracea var. botrytis)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
34.
al·lèrgia a la col de Brussel·les (Brassica oleracea var. gemmifera)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
35.
nectariner
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Presseguer d'una varietat que produeix nectarines (Prunus persica var. nucipersica). [...]
|
36.
bitxera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pebrotera d'una raça que es cultiva pels seus fruits, els bitxos (Capsicum annuum var. longum). [...]
|
37.
escalunya
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ceba d'una varietat que fa nombrosos bulbs (Allium cepa var. ascalonicum). Bulb comestible de l'escalunya. [...]
|
38.
escarola
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Planta hortícola de fulles arrissades, varietat de l'endívia, que es menja amanida (Cichorium endivia var. crispa). [...]
|
39.
carabassonera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Planta de la família de les cucurbitàcies, varietat de la carabassera, de fruit oblong, el carabassó (Cucurbita pepo var. oblonga). [...]
|
40.
favó
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fava més petita que les ordinàries, produïda per una raça especial de favera, que serveix d'aliment a les haveries (Vicia faba var. equina). [...]
|