Resultats de la cerca bàsica: 597

61. altura equivalent a un plat teòric efectiu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
Quocient entre la longitud d'una columna cromatogràfica i el nombre efectiu de plats teòrics. [...]
62. plat de l'hortolà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
63. feijoada (plat a base de mongetes típic de la cuina brasilera i portuguesa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
64. greal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat, generalment gran o profund. [...]
65. ous al plat amb xoriço
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
66. rostar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
67. bavalles
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Baves. Rosegalls que deixa algú al plat, el bestiar a la menjadora, etc. [...]
68. poutine (plat d'origen quebequès fet a base de patates fregides, formatge i salsa calenta)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
69. rosegall
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cosa rosegada. Menjar que es deixa a mig rosegar. Menjar que es deixa al plat, a la menjadora. Deixalla, restes, de cosa usada. [...]
70. porrada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat a base de porros bullits. [...]
Pàgines  7 / 60 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>