Resultats de la cerca frase exacta: 105

41. crema freda de curri amb gelatina de coco
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
42. farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalčssia
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
43. pastís cremķs de coco i mousse de caramel
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
44. plātan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
45. sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
46. copra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Carn del coco assecada. [...]
47. napalm
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Precipitat de sals d'alumini d'àcids naftènics i d'àcids grassos, sovint de coco, gelificat per l'addició de gasolina, que s'utilitza com a producte incendiari i bèl·lic. [...]
48. crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
49. flam casolā de coco amb crema de mango freda
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
50. torró
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema. Càrrec ben [...]
Pāgines  5 / 11 
<< Anterior  Pāgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>