Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionari de la llengua catalana
1. bistec
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall de carn de bou o de vedella per a fer a la graella, a la planxa o bé fregit. bistec rus Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. bistec tàrtar Carn picada de bou o de [...]
2. menjable
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que es pot menjar. No és exquisit, però és menjable. Aquest bistec no és menjable. [...]
3. empassolar-se
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Empassar-se 1 1. S'empassolà, impertèrrit, un fastigós bistec ensangonat. Fa esforços per empassolar-se la ràbia. M'he empassolat impàvidament aquella retòrica insulsa.  [...]
4. filet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
poltres. Tros prim de carn, de peix, sense os, sense espina. Tros del llom del bou, de la vedella, etc., que no té ossos ni tendons. filet de pobre Carn de les llonzes del coll, molt melosa però poc vistosa, que es menja com a bistec o guisada. En heràld., peça reduïda a la seva [...]