Resultats de la cerca frase exacta: 50

Diccionaris terminològics
1. bistec rus
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. [...]
2. bistec tàrtar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. bistec, patates fregides i amanida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. bistec, patates fregides i tomàquet verd
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. bistec, ou ferrat, tomàquet i patates fregides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. bistec rus
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. bistec, ous ferrats, croquetes, patates fregides i pebrots
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. bistec amb guarnició
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. bistec amb pebre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. bistec amb rocafort
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 5 
Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>