41.
ous ferrats, patates fregides, pebrots i bistec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
42.
bistec amb pebre verd, arròs i patates palla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
43.
bistec de vedella, sípia, lluç i puré de patates
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
menjable
adj. [LC] Que es pot menjar. No és exquisit, però és menjable. Aquest bistec no és menjable. |
44.
ous ferrats, patates fregides, bistec de vedella i pebrot
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
45.
menjable
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que es pot menjar. No és exquisit, però és menjable. Aquest bistec no és menjable. [...]
|
46.
bistec de vedella amb ou ferrat, patates fregides i amanida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
47.
ou ferrat, patates fregides, bistec i tomàquet a la planxa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
48.
empassolar-se
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Empassar-se 1 1. S'empassolà, impertèrrit, un fastigós bistec ensangonat. Fa esforços per empassolar-se la ràbia. M'he empassolat impàvidament aquella retòrica insulsa. [...]
|
49.
bistec a la milanesa, puré de patates, arròs i ou ferrat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
50.
bistec de vedella a la planxa, ou ferrat i patates fregides
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|