Resultats de la cerca frase exacta: 177

11. botifarra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
12. botifarra d'ou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Variant de la botifarra blanca elaborada amb carn magra de l'espatlla, cansalada, carn del cap o d'altres parts no nobles del porc, amb la inclusió d'ous frescos, amanida amb sal i pebre negre i cuita. [...]
13. botifarra, patates fregides i amanida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
14. botifarra, ous ferrats i patates fregides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
15. botifarra blanca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
16. botifarra dolça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
17. botifarra negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
18. botifarra, mongetes, ou ferrat i pebrots verds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
19. calamars saltats amb botifarra, bolets i gambes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
20. ou ferrat, botifarra, mongetes seques i allioli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pàgines  2 / 18 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>