91.
sopa de ceps i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
trinxat de la Cerdanya amb botifarra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
abotifarrat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Semblant a una botifarra. Tumefacte, s'aplica als dits. [...]
|
94.
bull 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra feta del budell ample, farcida principalment de carn magra. [...]
|
95.
donegal
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra de carns selectes que es fa del budell gros del porc. [...]
|
96.
abotifarrar-se
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Esdevenir semblant a una botifarra. Els braços se li han abotifarrat de portar tant de pes. [...]
|
97.
manilla 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carta del número nou, en el joc de la botifarra o manilla. Tenir totes quatre manilles. [...]
|
98.
amanida de múrgoles amb botifarra de perol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
99.
arròs amb botifarra esparracada, rossinyols i navalles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
100.
bacallà amb espàrrecs verds i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|