121.
catxipanda (samfaina amb carn de porc)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
122.
lasanya de carn amb dos formatges
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
123.
raviolis de carn a la bolonyesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
124.
raviolis de carn a la florentina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
125.
tagín (estofat de carn amb verdures)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
126.
embotit
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
|
127.
potaco
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat compost de patates, de pebrot, de tomàquet i altres hortalisses, sovint acompanyat de carn, d'espineta, etc. [...]
|
128.
saler
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vas en què es guarda o se serveix la sal. Taulell en què se sala carn, peix, etc. [...]
|
129.
carnisser carnissera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que ven carn, especialment de bou, de vedella i de xai. Que es nodreix de carn. Carner2 1. Cruel, sanguinari. Instints carnissers. Que opera amb poca destresa, s'aplica als cirurgians. [...]
|
130.
carnatge
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn, especialment la que destrossen les bèsties de presa. Destrossa, mortaldat, en una batalla, un crim, un accident, etc. [...]
|