71.
empanar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embolcar (carn o altra vianda) amb pasta de pa per coure-la després al forn. [...]
|
72.
enastar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Posar a l'ast (carn, vianda). Traspassar (una cosa) amb un instrument punxant. [...]
|
73.
al·lèrgia a la carn de bou
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
74.
al·lèrgia a la carn de bòvids
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
75.
al·lèrgia a la carn de cavall
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
76.
al·lèrgia a la carn de conill
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
77.
al·lèrgia a la carn de corder
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
78.
al·lèrgia a la carn de gallina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
79.
al·lèrgia a la carn de pollastre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
80.
al·lèrgia a la carn de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|