111.
frescum
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de porc matat de poc. [...]
|
112.
picoladora
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tallant per a picolar la carn. [...]
|
113.
picolar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capolar 1 . Picolar la carn. [...]
|
114.
rostit
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn rostida. Verdura fregida amb cansalada. [...]
|
115.
adrogueria
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botiga on venen espècies i altres articles de consum corrent, amb exclusió generalment del pa, la carn, el peix, les verdures i el vi. [...]
|
116.
ferum
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Olor forta que fan certs animals. Fer ferum. Olor que fan la carn i altres substàncies quan comencen a passar-se. Sentir ferum de carn. [...]
|
117.
forner 2 fornera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fa o ven pa. Persona que tenia forn per a coure el pa que portaven particulars, i igualment carn, peix o volateria. [...]
|
118.
tauler 2 taulera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que té una taula de vendre llet, carn, etc. tauler de taula de canvi Oficial posat al front de les taules de canvi. [...]
|
119.
carni-
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot carn. Ex.: carnívor. [...]
|
120.
albergínies farcides de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
potaco
m. [LC] Guisat compost de patates, de pebrot, de tomàquet i altres hortalisses, sovint acompanyat de carn, d'espineta, etc. |