Resultats de la cerca frase exacta: 1.145

111. frescum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de porc matat de poc. [...]
112. picoladora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tallant per a picolar la carn. [...]
113. picolar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capolar 1 . Picolar la carn. [...]
114. rostit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn rostida. Verdura fregida amb cansalada. [...]
115. adrogueria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botiga on venen espècies i altres articles de consum corrent, amb exclusió generalment del pa, la carn, el peix, les verdures i el vi. [...]
116. ferum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Olor forta que fan certs animals. Fer ferum. Olor que fan la carn i altres substàncies quan comencen a passar-se. Sentir ferum de carn. [...]
117. forner 2 fornera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fa o ven pa. Persona que tenia forn per a coure el pa que portaven particulars, i igualment carn, peix o volateria. [...]
118. tauler 2 taulera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que té una taula de vendre llet, carn, etc. tauler de taula de canvi Oficial posat al front de les taules de canvi. [...]
119. carni-
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot carn. Ex.: carnívor. [...]
120. albergínies farcides de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pàgines  12 / 115 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>