21.
acabament de carn
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Indústria. Energia
[...]
|
22.
carn desossada mecānicament
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Cičncies de la salut
Carn separada dels ossos de l'animal per procediments mecānics, generalment després de l'especejament, i destinada a l'elaboraciķ de productes alimentaris. [...]
|
23.
embotit de carn
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Indústria. Energia
[...]
|
24.
extret de carn
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Cičncies de la salut
Producte obtingut per concentraciķ dels extrets aquosos de carn fresca (generalment de boví), sense substāncies proteiques coagulables ni greix, sovint amb l'additament de sal. [...]
|
25.
farina de carn
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Cičncies de la salut
Farina obtinguda a partir de la cocciķ, la dessecaciķ, el desengreixament i la trituraciķ de les restes animals d'escorxador no destinades al consum humā, que se subministra al bestiar i aporta proteīna. [...]
|
26.
farina de carn
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Indústria. Energia
[...]
|
27.
marca de carn
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Cičncies de la vida
Marca que tenen alguns animals, especialment equins i gossos, que consisteix en la despigmentaciķ dels pčls i la pell d'una ārea localitzada del cos. [...]
|
28.
mercat de carn
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Arts
Espai comercial cobert on es ven carn. [...]
|
29.
tosquejar la carn
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Indústria. Energia
[...]
|
30.
teriyaki (carn marinada i rostida)
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|