31.
amanida de cors de palmera i salmó fumat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
32.
cors de palmera amb taronja i salmó fumat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
33.
amanida de cors de palmera amb pernil dolç i fruita seca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
34.
amanida de pernil d'ànec amb cors de palmera i favetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
35.
amanida de marisc amb escarola, cors de palmera i vinagreta de mostassa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
36.
ull
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Gemma apical de la palmera, formada pel meristema i les fulles més joves encara abraçades. [...]
|
37.
estructura de ramificació
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Arranjament principal de la part aèria d'un arbre, un arbust o una palmera, determinat pel seu tipus de ramificació. [...]
|
38.
tortó de palma
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Tortó resultant de l'extracció de l'oli de la llavor de la palmera, que se subministra als remugants adults. [...]
|
39.
beina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Base del pecíol de la fulla d'una palmera, més o menys eixamplada, a vegades fesa i que abraça parcialment l'estípit. [...]
|
40.
falguera arborescent
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Falguera de gran port, amb tija més o menys desenvolupada, semblant a l'estípit d'una palmera, pertanyent a diverses famílies de pteridòfits. [...]
|