Resultats de la cerca bàsica: 33.418

Diccionari de la llengua catalana
31. porcell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc petit. [...]
32. camallot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit que es fa de carn magra i sang de porc mesclada amb espècies, posada dins la cotna de la cama i cuixa del porc. [...]
33. cotx
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc 1 1.  [...]
34. gruny
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Crit del porc. [...]
35. desenllardar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Treure el llard (d'una cosa enllardada), netejar (una cosa enllardada). Desgreixar (la carn del porc). [...]
36. grunyir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, fer grunys. El gos i altres animals, rondinar. Una persona, rondinar. Un soroll llunyà, apagat, deixar-se sentir.  [...]
37. bigal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Espinada, especialment del porc. [...]
38. abat 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet de ventrell de porc farcit de carn capolada. [...]
39. garrell -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té les cames arquejades, amb la concavitat mirant endins de manera que camina amb els genolls separats i topa dels garrons. Un cavall, un porc, garrell. [...]
40. peuada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de peus de porc amb arròs, ous i sucre. [...]
Pàgines  4 / 3.342 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>