91.
foie-gras d'ànec curat a la sal amb melmelada de tomàquet, mantega i torradetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
farcellets de salmó amb escalivada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
farcellet de pasta fil·lo amb formatge i cansalada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
flamet amb quatre salses de fruita
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
minicaneló de confit d'ànec amb salsa de bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
cistellets de pasta fresca farcits de formatge i pera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
crema d'espàrrecs de marge amb farcellets de formatge tendre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
98.
farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalèssia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
99.
gírgoles saltades amb xoricets i pernil ibèric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
100.
flamet amb coulis de mango, kiwi i gerds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|