Resultats de la cerca frase exacta: 21

11. al·lèrgia a l'oli de cacauet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
12. clofolla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embolcall de certs fruits. Clofolles d'avellana, de cacauet, de pinyó, de blat. Closca de l'ou.  [...]
13. provolone amb verdures i bonítol fresc amb pedro ximenes i crema de cacauet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
14. mantega
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Substància greixosa, sòlida i homogènia, d'un groc clar, que s'extreu de la llet o de la nata, per agitació. Una bola de mantega. Menjar pa amb mantega. Substància alimentosa semblant, per la seva consistència, a la mantega. Mantega de cacau, de palma, de cacauet, de [...]
15. oli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Greix de procedència animal o vegetal, líquid a la temperatura de 20 °C. Oli de cacauet, de soia, de sèsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricí, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallà. oli de cedre Oli extret, per destil·lació, del [...]
16. cacahué (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 bot i agr [Arachis hypogaea] cacauet. 2 [fruto] cacauet.  [...]
17. maní (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m bot [cacahuete] cacauet.  [...]
18. araquina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Globulina del cacauet Arachis, que conté sobretot arginina, histidina, lisina i cisteïna. [...]
19. tangyuan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sopa elaborada fent bullir unes boletes fetes de massa d'arròs glutinós, sovint farcida de sèsam, cacauet o mongeta azuki, en aigua. [...]
20. corviche [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Croqueta feta d'una pasta a base de plàtan verd, farcida d'una barreja de ceba, pebrot, all, cacauet molt i peix, i fregida. [...]
Pàgines  2 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  Següent >>