Resultats de la cerca bàsica: 10.485

Diccionari de la llengua catalana
11. estellera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça de fusta sortint, a tall de permòdol, del cantell frontal del taulell de l'argenter, del joier o del clavador de pedres. [...]
12. agèusia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Absència del sentit del gust. [...]
13. cinabarí -ina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
14. hepatomegàlia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Augment del volum del fetge. [...]
15. micaco
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit del nesprer del Japó. [...]
16. paragèusia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Anormalitat del sentit del gust. [...]
17. vinaci -àcia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Del color del vi negre.  [...]
18. palpitació
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Batec convulsiu d'una part del cos. Sensació conscient i molesta del batec del cor. [...]
19. buina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Excrement del bestiar, especialment del boví. [...]
20. endocarpi
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capa interna del pericarpi del fruit. [...]
Pàgines  2 / 1.049 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>