11.
estellera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça de fusta sortint, a tall de permòdol, del cantell frontal del taulell de l'argenter, del joier o del clavador de pedres. [...]
|
12.
agèusia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Absència del sentit del gust. [...]
|
13.
cinabarí -ina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Del color vermell del cinabri. [...]
|
14.
hepatomegàlia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Augment del volum del fetge. [...]
|
15.
micaco
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit del nesprer del Japó. [...]
|
16.
paragèusia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Anormalitat del sentit del gust. [...]
|
17.
vinaci -àcia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Del color del vi negre. [...]
|
18.
palpitació
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Batec convulsiu d'una part del cos. Sensació conscient i molesta del batec del cor. [...]
|
19.
buina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Excrement del bestiar, especialment del boví. [...]
|
20.
endocarpi
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capa interna del pericarpi del fruit. [...]
|