Resultats de la cerca frase exacta: 383

71. nogat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina, de mel i de nous cuita al forn. [...]
72. farinaci -àcia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Propi de la farina. Fet de farina. Farinós 1 . Un gust farinaci. [...]
73. cerndre
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Passar pel sedàs (qualsevol matèria reduïda a pols). Cerndre la farina, el guix.  [...]
74. cristina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rosquilla feta a base de farina, ous i anís, i amb sucre per sobre. [...]
75. ensaïmada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís en forma d'espiral fet amb flor de farina, ou, sucre i llard. [...]
76. plum-cake
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
77. farneria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dret del pes de la farina. Lloc on hom cobrava el dret del pes de la farina. [...]
78. magdalena
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís petit ovalat o rodó, de massa esponjosa, fet de farina, llevat, llet, sucre, ou i oli. [...]
79. esfarinar-se
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Desfer-se com farina. [...]
80. caneló
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rotlle de pasta de farina farcit, cobert de salsa i gratinat. Rectangle de pasta de farina per a fer un caneló. [...]
Pàgines  8 / 39 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>