101.
bullit
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn bullida amb altres ingredients, principalment patates, hortalisses, cigrons i a vegades gallina, cansalada, botifarra o pilota. Conjunt de coses o accions confuses i males de resoldre. Amb tanta gent reclamant, s'armà un bullit de mil dimonis. [...]
|
102.
coca 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
botifarra, cansalada, ceba, pebrot, etc. coca bamba Coca feta amb pasta bamba. deixar algú fet una coca Deixar-lo aixafat, desfet, físicament o moralment. estar algú fet una coca Estar aixafat, desfet, per una causa física o moral. fer-se una coca Una cosa, aixafar-se completament [...]
|
103.
amanida de múrgoles amb botifarra de perol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
104.
arròs amb botifarra esparracada, rossinyols i navalles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
105.
bacallà amb espàrrecs verds i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
106.
botifarra de Castelldans amb mongetes del ganxet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
107.
botifarra de porc ibèric amb mongetes seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
108.
botifarra dolça amb raviolis de poma cruixents
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
109.
botifarra esparracada amb ou i patates fregides
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
110.
brick de botifarra amb crema de mongetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|