Resultats de la cerca frase exacta: 916

11. pasta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Forma farmacèutica semisòlida que s'administra per via tòpica o per via oral, de més consistència que les pomades pel seu alt contingut en sòlids. [...]
12. pasta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Argila mesclada amb aigua i desgreixant, generalment utilitzada per a fabricar ceràmica. [...]
13. pasta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Construcció
 [...]
14. pasta (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [masa] pasta. Pasta de hojaldre, pasta fullada. 2 art [empaste] empastament m. 3 fam [dinero] pasta, diners m pl, calés m pl. 4 gastr [de sopa] pasta. Pasta alimenticia, pasta alimentosa (o alimentària). 5 gastr [de té, etc] pasta. 6 gràf pasta. Encuadernado en pasta, relligat en pasta. 7 [...]
15. pasta
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [massa] pasta. Pasta blanca per a enganxar, pasta blanca para pegar. 2 [de farina] pasta, masa. 3 gastr pasta. Pasta alimentosa (o alimentària), pasta alimenticia. 4 gastr [pastís petit] pasta. Avui he pres un cafè i una pasta per a esmorzar, hoy he desayunado un café y una pasta. 5 [...]
16. pasta
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 pastat(m.), massa de coses pastades. massa. Una massa de farina i llet. pastac, pasta de paper mastegat, de fang, etc. mastec(≠ màstec i de màstic) o mastegall, pasta feta mastegant una cosa. pasterada, pasta que hom fa d'un cop a la pastera. pilot, matèria amassada formant una bola. 2 [...]
17. pasta àcida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
18. pasta adhesiva
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
19. pasta alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
20. pasta alimentosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte obtingut per dessecació d'una massa no fermentada feta amb farina, sèmoles de blat i aigua i emmotllat mecànicament segons formes molt diverses. [...]
Pàgines  2 / 92 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>