Resultats de la cerca frase exacta: 578

Diccionaris terminològics
51. bresar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment, generalment peces senceres de carn, en una bresera o en una cassola similar. [...]
52. reacció adversa a aliments
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Resposta clínica anormal atribuïda a la ingestió, el contacte o la inhalació d'un aliment o d'un dels seus derivats, d'un component de l'aliment o d'un additiu alimentari contingut en l'aliment, els quals són innocus per a la majoria de la població. [...]
53. snack
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Aliment, sovint de fabricació industrial i envasat en porcions individuals, concebut per a ser consumit entre àpats. [...]
54. marcar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Enrossir a foc viu un aliment, generalment un tall de carn o de peix, que posteriorment se sol sotmetre a altres procediments culinaris. [...]
55. appertitzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a appertització. [...]
56. enfarinar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir un aliment de farina. [...]
57. irradiar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a irradiació. [...]
58. radioesterilitzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a radioesterilització. [...]
59. radiopasteuritzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a radiopasteurització. [...]
60. raduritzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a radurització. [...]
Pàgines  6 / 58 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>