Resultats de la cerca frase exacta: 578

Diccionaris terminològics
61. coure a la cocota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en una cocota. [...]
62. al·lèrgia alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Reacció adversa a aliments en què hi ha una resposta nociva i exagerada del sistema immunitari a un aliment o a un component d'un aliment. [...]
63. banyar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir totalment un aliment amb un líquid. [...]
64. intolerància alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Reacció adversa a aliments en què l'organisme és incapaç de digerir, metabolitzar o assimilar, de manera total o parcial, un aliment o un component d'un aliment. [...]
65. radurització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Irradiació a dosis suficients per a reduir el nombre de formes vegetatives bacterianes i de microorganismes més sensibles d'un aliment, a fi d'allargar-ne el període de conservació. [...]
66. bresa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt d'hortalisses, verdures, espècies, etc., tallades a trossos de 2 a 3 cm, amb què es fondeja generalment una bresera per a coure-hi un aliment, especialment carn, en oli, mantega o llard. [...]
67. gramatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Pes de la ració d'un aliment expressat en grams. [...]
68. teoria del rastreig de la informació
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Informació. Documentació
Teoria que, prenent com a referència els mecanismes animals de cerca d'aliment, intenta explicar la manera com les persones busquen la informació, especialment per Internet, a fi de crear estratègies que en facilitin l'obtenció. [...]
69. caixer
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Dit d'un aliment ritualment pur, elaborat segons els costums tradicionals jueus. [...]
70. regar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Abocar una quantitat de líquid petita a un preparat o un aliment. [...]
Pàgines  7 / 58 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>