Resultats de la cerca frase exacta: 161

71. bastela (pasta de full farcida de colomí, ametlles i espècies, empolsada de sucre i canyella)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. crema cremada amb gelat de canyella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
73. figues confitades amb nata i canyella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
74. figues amb moscatell i gelat de canyella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
75. espècia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Substància vegetal aromàtica o picant que s'empra per a condimentar el menjar, com pebre, safrà, canyella, claus. [...]
76. sobrecanya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tumor que es fa a la part externa de la canyella, sota el genoll, de les bèsties cavallines. [...]
77. canella
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Canó pel qual surt l'aigua en una font. És una font de tres canelles. Canyella2 1, 2 i 3.  [...]
78. pastís Tatin de poma amb gelat de canyella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
79. turbot amb carxofa, porro en escabetx i canyella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
80. a la doba
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fregit i, després, bullit a poc a poc en un suc on s'afegeix vi i es posa all, ceba, canyella, etc. Bou a la doba. [...]
Pàgines  8 / 17 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>