Resultats de la cerca frase exacta: 6

Diccionaris terminològics
1. arrebossar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir un aliment d'una capa d'ou batut i farina o farina de galeta abans de fregir-lo. [...]
2. arrebossar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir un aliment d'una capa d'ou batut i farina, de farina de galeta, etc. abans de fregir-lo. [...]
3. arrebossar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Construcció
Cobrir amb una capa de morter, calç, ciment o guix el parament vertical d'una paret. [...]
4. arrebossadora
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Construcció
Màquina utilitzada per a aplicar capes de morter, calç, ciment o guix al parament vertical d'una paret. [...]
5. esquerdejar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Construcció
Arrebossar una paret amb morter de sorra gruixuda, llançat amb la paleta, per tal d'igualar la superfície, tapar forats i deixar-la en condicions d'ésser arrebossada amb més cura. [...]
6. tall rodó de la cuixa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de boví de primera A, llarga i rodona, magra i sense nervis, però una mica eixuta, corresponent a la part posterior de la meitat superior de la cuixa, adequada per a rostir, i també per a arrebossar o fer-ne llibrets. [...]