FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. Botifarra curta i gruixuda feta amb un tros de budell culà. Peix de la família dels miliobàtids, amb la visera rostral més llarga que ampla i no confluent amb les aletes pectorals (Pteromylaeus bovinus). fer un bisbe Dir dues persones alhora una mateixa expressió casualment. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
'ou Sortir de l'ou. Causar en alguna part del cos una sensació viva, penetrant, de coïssor, de cremor. Com picava el fred, aquest matí! Fa un sol que pica. Aquesta botifarra pica molt: hi ha massa pebre. Piquen molt, aquests mosquits! Tenir un preu massa alt. Aquest any, els [...]
f 1 [embutido] botifarró m, botifarra de sang. 2 fig i fam [embuchado] postís m, afegitó m. 3 ¡que te (o le, etc) den morcilla! fam fes-te (o que es faci) fúmer!, botifarra! [...]