Resultats de la cerca bàsica: 588

61. plat de l'hortolà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
62. altura equivalent a un plat teòric efectiu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
Quocient entre la longitud d'una columna cromatogràfica i el nombre efectiu de plats teòrics. [...]
63. greal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat, generalment gran o profund. [...]
64. feijoada (plat a base de mongetes típic de la cuina brasilera i portuguesa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
65. rostar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
66. bavalles
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Baves. Rosegalls que deixa algú al plat, el bestiar a la menjadora, etc. [...]
67. ous al plat amb xoriço
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
68. rosegall
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cosa rosegada. Menjar que es deixa a mig rosegar. Menjar que es deixa al plat, a la menjadora. Deixalla, restes, de cosa usada. [...]
69. porrada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat a base de porros bullits. [...]
70. discòfor -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que porta un disc o un plat. [...]
Pàgines  7 / 59 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>