21.
acabament de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
22.
carn desossada mecànicament
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Carn separada dels ossos de l'animal per procediments mecànics, generalment després de l'especejament, i destinada a l'elaboració de productes alimentaris. [...]
|
23.
embotit de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
24.
extret de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Producte obtingut per concentració dels extrets aquosos de carn fresca (generalment de boví), sense substàncies proteiques coagulables ni greix, sovint amb l'additament de sal. [...]
|
25.
farina de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
26.
farina de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Farina obtinguda a partir de la cocció, la dessecació, el desengreixament i la trituració de les restes animals d'escorxador no destinades al consum humà, que se subministra al bestiar i aporta proteïna. [...]
|
27.
marca de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Marca que tenen alguns animals, especialment equins i gossos, que consisteix en la despigmentació dels pèls i la pell d'una àrea localitzada del cos. [...]
|
28.
mercat de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Espai comercial cobert on es ven carn. [...]
|
29.
tosquejar la carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
30.
teriyaki (carn marinada i rostida)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|