Resultats de la cerca frase exacta: 311

121. almívar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuita de sucre, mel o melassa dissolts en aigua fins a prendre consistència de xarop. Prunes en almívar.  [...]
122. ametllat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
En forma d'ametlla. Un medalló ametllat. Ulls ametllats. Pasta feta amb ametlles, farina i mel o sucre. [...]
123. crestar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Treure (de les arnes) les bresques amb la mel deixant-hi les necessàries perquè les abelles es puguin alimentar. Castrar. [...]
124. rosat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
De color de rosa. Tenir la pell rosada. Color rosat. Compost amb roses. Oli rosat. Ungüent rosat. Mel rosada. [...]
125. hidromel
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda preparada fent una barreja d'una part de mel per dues d'aigua, que es pren generalment un cop ha fermentat. [...]
126. amanida amb formatge de cabra i vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
127. amanida amb fruita, formatge fresc i vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
128. amanida de cabdells i tonyina amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
129. amanida de formatge de cabra amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
130. amanida de formatge i favetes amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  13 / 32 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>