Resultats de la cerca frase exacta: 209

Diccionaris terminològics
71. pastós -osa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Dit de la veu plena i suau alhora. [...]
72. formatge de Burgos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet d'ovella, sense crosta, de pasta tendra, fina i homogènia, una mica premsada, de color blanc i gust suau, amb un 40% de matèria grassa. [...]
73. formatge de tupí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet originàriament amb llet d'ovella, amb addició d'anís o d'un altre licor durant la fermentació, de pasta cremosa, untuosa i suau, olor forta i gust picant. [...]
74. hexà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
Alcà de cadena lineal de 6 àtoms de carboni, que es presenta com un líquid volàtil incolor i d'olor suau, inflamable i té un punt d'ebullició de 69 ºC. [...]
75. santnectari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
76. confecció de senet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Laxant suau que conté senet i d'altres ingredients. [...]
77. murmuri
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Soroll repetitiu i suau d'origen cardíac o vascular. [...]
78. burrata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge de pasta filada, fet amb llet de vaca, de textura cremosa i suau, amb forma de farcell, la capa exterior del qual és mozzarella, originari de la regió italiana de Pulla. [...]
79. mató
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc, produït amb llet de cabra i coagulat amb herbacol, sense salar ni fermentar, suau, de color blanc brillant, molt dolcenc, gras al paladar i amb tocs amargants de l'herbacol. [...]
80. mató
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc, fet amb llet de cabra i coagulat amb herbacol, sense salar ni fermentar, suau, de color blanc brillant, molt dolcenc, gras al paladar i amb tocs amargants de l'herbacol. [...]
Pàgines  8 / 21 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>