Resultats de la cerca frase exacta: 209

Diccionaris terminològics
21. monterey [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta més o menys tova segons el punt de maduració, madurat durant un període d'un a sis mesos, de gust molt suau, originari de la ciutat nord-americana de Monterey. [...]
22. saint-paulin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i una mica elàstica, amb una crosta llisa de color carabassa, de gust suau, que prové principalment de Bretanya i Normandia, i que originàriament es preparava en monestirs trapencs. [...]
23. orgasme cerebral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Conjunt de sensacions plaents que s'experimenten com a conseqüència d'una estimulació suau. [...]
24. port de bras [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Moviment suau i continu dels braços que permet passar-los d'una posició de braços a una altra. [...]
25. cuesta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Relleu tabular lleugerament inclinat i disimètric que presenta un front rost, coincident amb un estrat dur, i un revés suau. [...]
26. colby
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa i gust suau i lleugerament dolç, originari de la ciutat nord-americana de Colby (Wisconsin). [...]
27. vi de cereal xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...]
28. panet al vapor xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Panet de farina de blat característic del nord de la Xina, sense crosta i de textura suau i esponjosa, que s'elabora coent la pasta al vapor. [...]
29. fil candlewick [candlewick: en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Fil de tacte suau i amb poca torsió, generalment de cotó, que s'utilitza per a brodar i per a fabricar teixits d'aparença semblant a la mussolina. [...]
30. cantal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i crosta grisosa, amb gust més o menys suau segons el punt de maduració, originari de la ciutat occitana de Cantal. [...]
Pàgines  3 / 21 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>